Nieuwe maan in Boogschutter

Dinsdag 26 november 2019 om 16:07 uur is het nieuwe maan in het teken Boogschutter. Nieuwe maan is het moment om je verlangens en dromen helder te krijgen. Boogschutter is een avontuurlijk teken gericht op vrijheid en authenticiteit. De energie van deze nieuwe maan gaat dus over het verlangen naar vrijheid en authenticiteit.

De energie van deze nieuwe maan brengt aan het licht wat niet authentiek is. Dit kan veel onverwerkte gevoelens naar boven halen. Gebruik de energie van deze nieuwe maan om helder te krijgen wat jou in de weg staat om helemaal te leven vanuit je kern.

♡ Door welke gewoonte en/of overtuiging houd jij jezelf nog tegen?
♡ Wat wil er gezien en gevoeld worden?

Dit is niet altijd makkelijk naar boven te halen omdat je misschien overlevingsmechanismen hebt die inmiddels zo verankerd zijn, dat je niet meer goed kunt voelen wat er onder ligt. Vaak zijn het de gewoontes / overtuigingen waar je niet in eerste instantie aan denkt.

Daarom wil ik een MOOIE TEKEN-OEFENING met je delen om bij het verlangen vanuit jouw kern te komen.

Benodigdheden voor deze oefening:
* Papier
* Stiften of potloden
* Cosy sfeer
* Eventueel de new moon drops die je helpen in de manifestatie energie te komen.

Zorg voor een rustmomentje voor jezelf. Maak het cosy. Kaarsjes aan, fijn muziekje op. Als je de new moon auraspray hebt, spray je die rond je hoofd. Sluit je ogen en haal een paar keer bewust diep adem. Maak elke uitademing net iets langer en voel hoe je lijf zich meer ontspant.

Leg het papier voor je en ga tekenen wat jouw grootste uitdaging op dit moment is.
♡ Waar loop je tegen aan?
♡ Waar houdt het je van weg?
♡ Wat heb je allemaal al geprobeerd om het te veranderen?
Teken wat er in je op komt. Het maakt niet uit hoe mooi het er uit ziet. Het gaat om het beeld. Gebruik geen woorden, alleen tekeningen. Ga geen oplossing tekenen, alleen dat wat er nu is.

Kijk er de komende dagen steeds weer even naar. Wat zie je?
Deel je tekening met iemand waarbij je je goed voelt. Geef uitleg bij de tekening. Wat heb je getekend?
Spreek hierbij van te voren af dat de ander alleen maar luistert en eventueel een verdiepende vraag stelt voor meer uitleg. Maar ga niet naar de oplossingen. Laat het er zijn.

Door dit een aantal dagen te doen, zul je steeds dieper gaan zien wat je werkelijke blokkades zijn en waarom ze er zijn. Je zult verbanden gaan ontdekken. Laat alles wat er komt toe. Zonder te willen grijpen naar een oplossing.

Vrijheid ontstaat door het toelaten van alle gevoelens. Door je emoties te doorvoelen, ga je beter voelen wat vrij leven vanuit jouw kern betekent. Gebruik de komende dagen alle opkomende gevoelens om helderheid hierin te krijgen.

The only way out, is in ♡

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?