Sinds een paar maanden heb ik door dat mijn energie echt mee gaat met de stand van de maan. Niet zo gek als je bedenkt dat de maan grote invloed heeft op al het water op aarde, zoals de oceanen. En gezien wij mensen voor het grootste deel uit water bestaan..

Heel vroeger leefden mensen met maanfasen. Elke maand begon toen precies op de nieuwe maan. Hierdoor werd er echt met het natuurlijke ritme van de maan geleefd. De mensen kwamen toen in actie als de energie en naar was, en namen rust als de natuur dat ook deed.

We zijn dat inmiddels een beetje verleerd. En denken dat we continu moeten knallen;) Gelukkig is er steeds meer interesse in en behoefte aan leven in het ritme van de natuur. En dus ook leven met de stand van de maan.

Vrijdag 7 december om 08:21 precies is het nieuwe maan.

Je hebt vast weleens van nieuwe maan gehoord. Maar weet je ook wat de invloed hiervan op ons is?

Bij nieuwe maan staat de maan vanaf de aarde gezien voor de zon, waardoor ze onzichtbaar is voor het blote oog.

De kansen van de nieuwe maan

De nieuwe maan is het begin van een nieuwe maancyclus. Het is een perfect moment om vol nieuwe energie aan iets te beginnen. Om nieuwe zaadjes van verlangen te zaaien.

8 Tips om het meest uit de nieuwe maan energie te halen:

1. Zorg vandaag voor extra rust en ruimte voor jezelf.

2. Tijdens nieuwe maan ontgift je lichaam makkelijker. Drink daarom extra veel water en eet minder.

3. Mediteer en sta bewust stil bij waar jouw verlangens liggen. Wat zou je komende maancyclus graag willen doen en/of bereiken? Van welk idee word je blij?

4. Schrijf het op en/of maak een vision board voor jezelf.
Succes begint met intentie en voorstellingsvermogen.

5. Staat iets je in de weg om dit te manifesteren?
Met andere woorden: wat dient jou niet meer en mag je los laten?
Dit kan een oud patroon zijn, gedachtes over jezelf, gewoonten, relaties, etc. Zodra je je bewust bent van wat jou tegen houdt, heb je de mogelijkheid om tegen jezelf te zeggen: “He, dit ken ik, maar nu kies ik voor iets anders, want..”
Nieuwe uitkomsten vragen om nieuwe keuzes. Dit is echt een kwestie van oefenen en jezelf toestaan te kiezen voor jouw geluk.

6. Kies dus bewust waar jij de komende maancyclus je energie op richt. Alles is energie. En alles wat je aandacht geeft, groeit. Kies bewust voor positieve gedachten, activiteiten en contacten die jou dienen.

7. Het helpt om je energie bij jezelf te houden en je te richten op wat jij belangrijk vindt. Onthou: jij bent een divine creator. Verandering begint binnen in jezelf, niet buiten.

8. Voor jezelf ritueeltjes maken om hiermee te spelen, is leuk en werkt super goed. Drops of Creation is de Drops lijn die je hierbij kan helpen.

Om deze nieuwe maan te vieren, krijg je vandaag 10% korting op de Drops of Creation: Op de kettinkjes met maansteen. De auraspray met geranium, lavendel, mandarijn, mimosa en rozenhout. En natuurlijk ook op de Drops of Creation box.

Gebruik hiervoor de actiecode: Nieuwemaan712 .

Een super mooie dag! Geniet van alle mogelijkheden die de maanenergie je biedt.

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.