Nieuwe maan in Tweelingen – 30 mei 2022

Maandag 30 mei is het om 13:32 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Tweelingen.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

 

De invloed van deze nieuwe maan 30 mei

Tweelingen is een luchtteken. Communicatief sterk, nieuwsgierig en met veel verschillende interesses slurpt Tweelingen het leven op. Met zoveel verschillende interesses kan rusteloosheid op de loer liggen. Durf je echt de diepte in te gaan? De energie van Tweelingen heeft invloed op de manier waarop we communiceren. Spreek jij jezelf genoeg uit?

 

Mercurius retrograde

Mercurius loopt van 10 mei tot en met 2 juni retrograde. Hierdoor kun je geconfronteerd worden met oude situaties en gevoelens die weer oppoppen. Miscommunicatie ligt tijdens Mercurius retrograde op de loer. Extra belangrijk dus om deze dagen vanuit rust te voelen wat wel en niet in je leven past. En je eerlijk uit te spreken.

 

Tip bij miscommunicatie:

Een conflict en/of miscommunicatie tussen twee mensen is niets anders dan twee mensen die worstelen met hun eigen innerlijke dialoog (blokkade). Zodra één van de twee dit doorziet, kan dit doorbroken worden. Spreek uit waar je in jezelf tegen aan loopt.

 

Passende Drops: Blauwe calciet


Blauwe calciet:

  • Kalmeert en verzacht opgekropte emoties
  • Helpt je blokkades in je keelchakra op te ruimen
  • Helpt je te spreken vanuit je gevoel en hart
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?