Nieuwe maan in Vissen – 2 maart 2022

 

Woensdag 2 maart is het om 18:38 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Vissen.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Tijdens deze nieuwe maan staan zowel de zon als de maan in het teken Vissen.

Vissen is een gevoelig, dromerig en intuïtief teken dat barst van de creativiteit.

Deze nieuwe maan in Vissen nodigt je uit om in je kracht te staan. In verbinding met jouw zelf. En creatief uiting te geven aan jezelf.


Valkuilen Vissen:

* Omdat Vissen dromerig zijn, kunnen ze weleens het contact met het hier en nu verliezen.
* De gevoeligheid en het empatisch vermogen van Vissen kan ervoor zorgen dat Vissen uit haar/zijn eigen kracht raakt. Grenzen voelen en bewaken is een grote les voor Vissen.
* Door het empatisch vermogen van Vissen zien zij de waarden en giften van anderen. De valkuil daarbij is dat Vissen teveel waarde hechten aan de mening van anderen in plaats van uit te gaan van de eigen kracht.

Gebruik de energie van deze nieuwe maan om:

1. Te onderzoeken of en hoe jij in de valkuilen van Vissen stapt.
2. Maak voor jezelf een plan om deze valkuilen de komende tijd te herkennen én te voorkomen.
3. Besteed iedere dag aandacht aan gronding en respecteer jouw grenzen.
4. Plan voor komende dagen momenten van rust, stilte en inspiratie zodat je de subtiele signalen van je intuïtie kunt opmerken. Luister er naar.
5. Geef creatief uiting aan jezelf. Hoe uit jij jezelf graag creatief?

 

Passende Drops bij deze nieuwe maan in Vissen:

 

New Moon spray
Zet een krachtige nieuwe maan intentie met de New Moon spray. Spray rondom je hoofd. Terwijl je diep in ademt naar je buik, stem je je af op jouw nieuwe maan intentie. Met een uitademing laat je deze intentie door heel je energie stromen. Erop vertrouwend dat jij die stappen gaat zetten die nodig zijn om jouw intentie werkelijkheid te laten worden. Schrijf ook een stappenplan met dat wat jij concreet gaat doen om jouw intentie werkelijkheid te laten worden.

Love collectie
Gebruik de Love collectie dagelijks om contact te maken met jezelf. Je kunt zowel de auraspray als de etherische olie blend hiervoor gebruiken. Terwijl je de geur inademt, voel je ieder deel van je lichaam. Met een uitademing ontspan je. Het kan helpen een bodyscan te doen, waarbij je met iedere inademing focust op een bepaalt deel van je lichaam. Met een uitademing ontspan je dat deel. Ga zo door tot je heel je lichaam al geheel voelt en ontspant. Je op deze manier met jezelf contacten helpt om bewuster te voelen waardoor je intuïtie en grenzen helderder worden.

Bergkristal
Heb je het gevoel dat je je teveel laat leiden door de meningen van anderen? Een bergkristal helpt je om je energie op te schonen en geeft helderheid. Een mooie edelsteen om je af te stemmen op je intuïtie.

Gouden Driehoek
Rozenkwarts, amethist en bergkristal vormen samen de gouden driehoek. Door deze 3 edelstenen in een driehoek te leggen, ontstaat een krachtplek van liefde, rust en helderheid.

Wil je een magisch nieuwe maan ritueel doen? De beste tijd om een nieuwe maan ritueel te doen is vanaf 8 uur na de nieuwe maan tot 3 dagen erna.

 

Heb een magische nieuwe maan waarin je de kracht in jezelf mag ervaren en vieren!

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?