Nieuwe maan in Ram – 1 april 2022

 

Vrijdag 1 april is het om 08:27 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Ram.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje dat je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

 

De kans die deze nieuwe maan in Ram je biedt:

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Deze nieuwe maan is ook het begin van het nieuwe astrologische jaar. Dit betekent dat je deze nieuwe maan een frisse, nieuwe start kunt maken. De nieuwe maan in Ram wordt ook wel geassocieerd met het begin van de lente. Wat wil jij komende tijd tot bloei laten komen?

Ram is een echte pionier. Doelgericht en enthousiast betreedt Ram nieuwe paden. Deze nieuwe maan geeft je de kans om buiten je oude kaders te treden. Durf groots te dromen en zit deze dromen om in concrete stappen.

Gebruik de krachtige energie van deze nieuwe maan in Ram om een doelgericht plan te maken voor de komende tijd. Kijk hierbij vooruit, over een heel jaar. Wat is voor jou belangrijk?

Wat wil jij duurzaam ervaren?

De energie van Ram kan overweldigend voelen. Je voelt de wind in je zeilen. Hierdoor zet je het liefst direct 10 stappen tegelijk. Gebruik deze energie om het hele plaatje te overzien en richt je op de long run in plaats van op een sprint. Zo heb je het hele jaar profijt van deze energie.

 

3 tips voor de nieuwe maan van 1 april:

 

1. Closure

De energie van de volle maan van 18 maart nodigde je uit om orde en structuur aan te brengen in je leven. Om zowel fysiek als mentaal op te ruimen. Hier kun je nu de vruchten van plukken. Zijn er nog losse eindjes? Is er iets wat je nog op moet schonen om daarna volledig in de nieuwe energie te kunnen stappen?

 

2. Maak een lange termijn plan en planning

Grote kans dat je het verlangen voelt om dingen direct aan te pakken. Voordat je vol ongeduld aan de slag gaat, is het goed even de tijd te nemen een gedegen plan te maken. Kijk hierbij naar verschillende gebieden van je leven. Waarin wil jij een nieuw begin ervaren? Durf groots te dromen en voelen. Het mag en kan echt anders dan je tot nu toe hebt ervaren. Een moodboards maken over hoe jij komend jaar je leven wilt ervaren, is een krachtige manier om de energie neer te zetten. Vanuit dit moodboards kun je concrete plannen en actiepunten zetten.

 

3. Gebruik deze Drops voor, tijdens en na deze nieuwe maan in Ram:

New Moon Spray

De New Moon auraspray helpt je je hart te openen en je te verbinden met dat wat voor jou belangrijk is. Gebruik deze New Moon spray om krachtige intenties te zetten en zo jouw droomverlangen te manifesteren.

Drops of Light

Heb je het gevoel dat je nog iets emotioneel moet laten gaan om echt een nieuw begin te kunnen maken? De Drops of Light helpt je om emoties te doorvoelen en te verzachten.

Zin in meer New Moon magic? Ontdek hoe je een magisch nieuwe maan ritueel houdt.

Heb een mooie nieuwe maan!

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?