Volle maan in Leeuw – 16 februari 2022

Woensdag 16 februari is het om 17:59 uur volle maan.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Leg je edelstenen in het volle maanlicht om ze te reinigen en op te laden.

Deze volle maan staat in het teken Leeuw. Leeuw is een gul, trots en creatief teken. Leeuw neemt graag de leiding en verstaat de kunst van het genieten. Leeuw in 1 woord samengevat: passioneel.

De zon staat tijdens deze volle maan in het teken Waterman. Waterman is een intelligent, zelfverzekerd en sociaal teken.

 

Deze volle maan in Leeuw wakkert jouw innerlijke vuur en je passie aan. De volle maan nodigt je uit om ballast over boord te gooien en je op datgene te richten waar jij van in vuur en vlam raakt.

 

Veel mensen vragen zich af wat hun levensmissie is.
Persoonlijk heb ik niet zoveel met het woord levensmissie. Voor mij gaat het om datgene te doen waar ik vol van ben in mijn hart. En dat op een creatieve manier uit te dragen. Iedere dag maak ik de keuze om me daar op te richten.

Hoe is dat voor jou? Voel je waar je vervuld door bent? Vind je het lastig om te voelen waar jouw passie ligt, dan kan deze blog je op weg helpen.

 

Tips voor deze volle maan in Leeuw:

♡ Schrijf voor jezelf op van welke activiteiten jij vervuld raakt. Hoe uit jij je graag creatief? Waar haal jij voldoening uit? Welke talenten heb jij om jouw passies uit te dragen?

Waarin houd jij jezelf nog tegen? Hoe kun je jezelf meer ruimte geven? Kun je bijvoorbeeld afscheid nemen van iets zodat er meer ruimte ontstaat voor jouw passie? Kun je over een drempel stappen om meer in je kracht te stappen?

♡ Vind je het lastig te voelen wat jouw passie is, lees dan deze blog.

Ontdek meer over de basis van jouw creativiteit: je tweede chakra en breng je tweede chakra meer in balans.

♡ Doe een volle maan ritueel.

 

Drops producten die je helpen de energie van deze volle maan in Leeuw optimaal te benutten:

 

Full Moon Spray
Geef je volle maan ritueel extra kracht. Spray de full moon auraspray rondom je hoofd en adem de geur in naar je buik. Met een inademing richt je je op jouw creativiteit en eigenheid. Met een uitademing laat je eventuele spanning die je hierbij voelt los.

 

Drops of Creation auraspray
De Drops of Creation auraspray stimuleert balans en brengt je bij jouw creatieve scheppingskracht. Spray een paar keer per dag rondom je hoofd en adem rustig in en uit naar je buik.

 


3 edelstenen voor deze volle maan in Leeuw:

Maansteen brengt je in contact met jouw creatieve energie en verzacht eventuele emoties die jouw blokkeren. Stop het maansteentje in je broekzak of in je bh en draag het met je mee. ‘s-avonds kun je de maansteen onder je kussen leggen.

Oranje calciet verwarmt je tweede chakra, geeft levensvreugde en zelfvertrouwen.

Groene calciet opent je hartchakra en helpt vanuit kracht en liefde te delen met anderen.

Happy full moon!

Liefs,

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?