Hoe kies je de juiste edelsteen? 3 manieren

Één van de meest gestelde vragen die ik krijg is: “Welke edelsteen past het beste bij mij?”. Er zijn zoveel verschillende edelstenen dat ik me voor kan stellen dat het best een ding is om de voor jou beste edelsteen te vinden. Daarom heb ik 3 manieren voor je op een rijtje gezet om de juiste edelsteen te kiezen.

1. Ga af op je intuïtie
De beste manier om een edelsteen te kiezen die bij je past, is af te gaan op je intuïtie.
Ieder soort edelsteen heeft haar eigen unieke trilling en daardoor werking. De beste manier om een edelsteen te kiezen, is door af te gaan op je eerste impuls. Dit voel je vaak al voordat je je hebt verdiept in de werking van de edelsteen. Er wordt weleens gezegd dat een edelsteen jou kiest en niet andersom. Voel wat er heel subtiel met je energie en lichaam gebeurt als je een edelsteen ziet. Welke edelsteen roept jou?

2. Voel de edelsteen
Vind je het lastig om op je intuïtie af te gaan, voel dan de edelstenen waar tussen je twijfelt. Zit je heel erg in je hoofd? Neem dan eerst even een momentje om diep door te ademen naar je buik. Hoe meer je uit je hoofd komt en contact je hebt met je lichaam, hoe beter je kunt voelen.
♡ Koop je een edelsteen in een winkel, houdt dan de steen in je handen. Voelt de steen goed? Doet het iets met je? Voel verschillende soorten stenen en kies diegene die voor jou het krachtigst en fijnst voelt.
♡ Koop je een edelsteen in een webshop, houd je hand dan boven de foto van de edelsteen. Hoe voelt dit? Voel je verschil bij de foto’s van de edelstenen? Welke edelsteen voelt het krachtigst voor je? Kun je voelen dat je hand bij één specifieke steen warmer wordt en meer gaat tintelen?
Kies die edelsteen die energetisch het krachtigst en fijnst voelt.

3. Kies op werking
Je kunt je natuurlijk ook verdiepen in de werking van verschillende edelstenen. Stel jezelf voordat je op zoek gaat naar een edelsteen deze vragen:
♡ Waar heb ik behoefte aan?
♡ Waar wil ik dat de edelsteen mij mee helpt?
♡ Hoe wil ik de edelsteen gaan gebruiken?
Verdiep je vervolgens in de werking van verschillende edelstenen en kies diegene die het beste aan sluit op je behoefte. Twijfel je tussen verschillende edelstenen met eenzelfde soort werking, voel ze dan zoals omschreven bij punt 2 en/of ga af op je intuïtie.

De edelstenen van Drops of Heaven
Omdat ik geloof in het “zo binnen, zo buiten” principe, vind je bij Drops of Heaven geen edelstenen die je beschermen voor invloeden van buiten af. Bij Drops of Heaven vind je pure, liefdevolle edelstenen die de kracht en het licht in jezelf versterken.

Hieronder zie je afbeeldingen van de Drops edelstenen.
♡ Welke edelsteen spreekt je op het eerste gezicht direct het meest aan?
♡ Als je je hand boven de verschillende edelstenen op het scherm houdt, welke voel je dan het krachtigst?
♡ Klik vervolgens op de edelsteen die voor jou het krachtigst voelt en lees de beschrijving. Welke eigenschappen van deze edelsteen sluiten aan bij jouw behoefte?

Dit zijn de Drops edelstenen:

 

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?