10 jaar geleden volgde ik de opleiding psychopathologie. Ook hoogsensitiviteit werd besproken. De psychiater die les gaf zei: “hoog sensitief, laag selectief.”

Woest was ik. Want ik zag mezelf als hoog sensitief. Toch zijn deze woorden de afgelopen jaren bij me blijven hangen. Want er zit wel wat in. Natuurlijk is het een gave als je anderen goed aan voelt.

Maar het wordt pas echt een geschenk als je ook goed gegrond bent in jezelf. Als je contact hebt met je eigen gevoelens en lichaam. Anders is het een last in plaats van een kracht. En is het moeilijk te voelen wat van jou is en wat van een ander.

Voor Drops of Heaven heb ik bewust gekozen om alleen edelstenen aan te bieden die de kracht en het licht in jezelf versterken. En geen edelstenen te verkopen die je beschermen voor invloeden van buiten af.

Omdat ik geloof dat als je in jezelf staat, je ervaart dat alles buiten jou een weerspiegeling is van je binnenste. Dan kun je makkelijker kiezen voor wat bij jou past. En laten wat jou niet dient.

In het centrum van jouw zijn, speelt afschermen geen rol. Daar is alles 1.💛

Gratis Inspiratie & Korting

Wil je als eerste nieuwe Drops inspiratie en extra's ontvangen? Vul je naam en e-mailadres in.Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.