5x etherische olie voor in de slaapkamer

De geurend van lavendel, petitgrain en roomse kamille brengt ontspanning en helpt je zenuwstelsel tot rust te brengen. Hierdoor val je makkelijker en dieper in slaap.
Deze spray is ideaal als je last hebt van overprikkeling, paniekaanvallen en/of als je onrustig slaapt.
De Drops of Stars spray je voor het slapengaan over je kussen en rondom je hoofd.
Tip: Gebruik de Drops of Stars spray in het slaapritueel van je kind.


2. Drops of Stars etherische olie blend

Voeg een paar druppeltjes Drops of Stars etherische olie toe aan je diffuser of brander.
Subtiel verspreidt de zwoele geurblend van lavendin, ylang ylang en kamille door je slaapkamer.
Deze heerlijke geur werkt ontspannend en lustopwekkend én helpt beter te slapen.
Ideaal dus als voor een ontspannende avond met en zonder partner.
Tip: voeg een paar druppeltjes Stars etherische olie toe aan de biologische abrikozenpitolie en geef jezelf en/of je partner een rustgevende massage. Massage helpt te ontspannen en beter te slapen.

 

3. Drops of Healing etherische olie

Ben je verkouden of heb je hoofdpijn? Een paar druppeltjes Drops of Healing etherische olie in je diffuser of brander kan wonderen doen. De verfrissende geurblend van eucalyptus, pepermunt, citroen en niaouli verlicht direct en opent je holtes.
Tip: voeg voor verlichting van je verkoudheid een paar druppeltjes Drops of Healing toe aan je biologische abrikozenpitolie en breng aan op je borst en bovenrug.

 

4. Home in Heaven spray

Als je ‘s-avonds je bed in stapt, wil je natuurlijk direct lekker kunnen ontspannen. Zorg dat je slaapkamer een oase is van frisse lucht en rust. Lucht ‘s-ochtends je bed zodra je op staat en zet een raampje open. Heb je je slaapkamer gelucht, spray dan de Home in Heaven spray over je bed. De geurblend van den, citroen, lavendel, marjolein, rozemarijn, salie en arveden reinigt de energie in je slaapkamer. Heerlijk om zo ‘s-avonds een frisse slaapkamer in te stappen.

 

5. Home in Heaven etherische olie

Eterische olie huis energetisch reinigen
Gebruik je liever een diffuser of brander dan een spray? Gebruik dan de Home in Heaven etherische olie. Voeg een paar druppeltjes toe aan je diffuser/brander en de frisse geur verspreidt zich door je slaapkamer. Heaven is a place on earth! Ook in je slaapkamer:)

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?