Zo houd je de energie in huis goed

“BE CALM
BE CLEAR
FOCUS ON THE HEART”

Een makkelijke manier om de energie in huis te reinigen, is door de Home in Heaven Home Clearing Spray of de Home in Heaven olie blend te gebruiken. De blend van etherische oliën reinigen je ruimte:

  • Den ontdoet je huis van negatieve gedachten en energie en geeft een vriendelijke sfeer
  • Arveden geeft nieuwe kracht en levensenergie en werkt beschermend
  • Citroen zuivert de lucht van oude rommel
  • Lavendel werkt ontspannend
  • Marjolein geeft rust, kalmte en vertrouwen
  • Rozemarijn beschermt je huis tegen negatieve invloeden en maakt de energie schoon en helder
  • Salie reinigt en geeft nieuwe energie

 

Er zijn verschillende momenten op een dag waarbij de Home Clearing spray en/of olie blend je helpt om een overgang te maken in je bezigheden. Dit helpt je mindful het ene af te sluiten, en met nieuwe energie aan iets anders te beginnen.

 

5 momenten om de energie in huis te reinigen:

 

Moment 1: Bij het opstaan

Ochtendritueel

Voordat je op staat, is het fijn om eerst even bewust stil te staan bij hoe jij je die dag wilt voelen en waar je je aandacht op wilt richten. Dit helpt je gedurende de dag gefocust te blijven op dat wat voor jou belangrijk is. Het is een krachtig ritueel om je dagintentie te bekrachtigen met de bijpassende auraspray.

Zodra je bent opgestaan, lucht je je slaapkamer. Sla de dekens opzij en zet een raampje open. Gebruik de Home Clearing Spray of olie in je slaapkamer. Op deze manier sluit je je nacht af en begin je bewust aan je dag.

 

Moment 2: Na je werkdag

Waar heb jij je werkplek in huis? Veel mensen werken regelmatig thuis aan de eettafel of zelf ergens in de slaapkamer. Waar jij je werkplek ook hebt staan, na een dag werken wil je natuurlijk liever echt je werk loslaten. Ook hierbij helpt het een ritueel voor jezelf te maken. Maak een to do lijstje voor de volgende dag, zodat het uit je hoofd is en op papier staat. Ruim je werkplek zo goed als mogelijk op. Geef jezelf een compliment over het werk dat je vandaag hebt verzet (want laten we eerlijk zijn, zo thuis werken kan best een uitdaging zijn). Gebruik tot slot de Home Clearing Spray of olie op deze plek om de boel de boel te laten.

 

Moment 3: Na het schoolwerk

Zijn je kinderen al wat groter, dan brengen ze waarschijnlijk meer tijd door op hun slaapkamer om daar hun huiswerk te maken. Ook voor hen is het goed om een overgang te maken van leren naar ontspannen. Laat daarom ook hen de Home Clearing Spray of olie gebruiken als ze klaar zijn met hun schoolwerk.

 

Moment 4: Na een woordenwisseling

Soms is het fijn om de energie in huis te verfrissen. Gebruik de Home Clearing Spray of olie na een woordenwisseling om de lucht te klaren. Be gentle♡

 

Moment 5: Voor het naar bed gaan

Om lekker te slapen, helpt het de dag af te bouwen. Ik heb eerder een blog geschreven met 4 tips om beter te slapen. Wat ook helpt aan het einde van de dag, is stil te staan bij dat waar je dankbaar voor bent. Kun je 3 dingen noemen? Leuk om hier een gezin-ritueel van te maken. Bijvoorbeeld bij het avondeten of het naar bed brengen. Maar je kunt dit natuurlijk ook voor jezelf doen. Voor je ‘s-avonds je woonkamer uit gaat, gebruik je de Home Clearing Spray of olie. Op deze manier neutraliseer je de energie van de dag. Morgen weer een frisse start!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?