Zo houd je de energie in huis goed

“BE CALM
BE CLEAR
FOCUS ON THE HEART”

We brengen momenteel veel tijd door in huis. Veel verschillende dingen lopen hierdoor door elkaar. Ineens is de plek waar je tot rust komt, ook de plek waar je werkt en/of waar je je kinderen onderwijs geeft. Het is nu nog belangrijker om de energie in huis goed te houden.

Een makkelijke manier om de energie in huis te reinigen, is door de Home in Heaven Home Clearing Spray te gebruiken. Je sprayt het rond in een ruimte. De blend van etherische oliën en de gouden driehoek reinigen je ruimte:

  • Den ontdoet je huis van negatieve gedachten en energie en geeft een vriendelijke sfeer
  • Arveden geeft nieuwe kracht en levensenergie en werkt beschermend
  • Citroen zuivert de lucht van oude rommel
  • Lavendel werkt ontspannend
  • Marjolein geeft rust, kalmte en vertrouwen
  • Rozemarijn beschermt je huis tegen negatieve invloeden en maakt de energie schoon en helder
  • Salie reinigt en geeft nieuwe energie
  • Amethist: geeft ontspanning
  • Bergkristal: zuivert en verhoogt de energie
  • Rozenkwarts: geeft liefde

 

Er zijn verschillende momenten op een dag waarbij de Home Clearing Spray je helpt om een overgang te maken in je bezigheden. Dit helpt je mindful het ene af te sluiten, en met nieuwe energie aan iets anders te beginnen.

 

5 momenten om de energie in huis te reinigen:

 

Moment 1: Bij het opstaan

Ochtendritueel

Voordat je op staat, is het fijn om eerst even bewust stil te staan bij hoe jij je die dag wilt voelen en waar je je aandacht op wilt richten. Dit helpt je gedurende de dag gefocust te blijven op dat wat voor jou belangrijk is. Een mooi ritueel is een kaartje trekken uit het Drops Intentie Carddeck en de bijpassende auraspray te gebruiken.

Zodra je bent opgestaan, lucht je je slaapkamer. Sla de dekens opzij en zet een raampje open. Spray de Home Clearing Spray rond je bed. Op deze manier sluit je je nacht af en begin je bewust aan je dag.

 

Moment 2: Na je werkdag

Waar heb jij je werkplek in huis? Veel mensen werken momenteel aan de eettafel of zelf ergens in de slaapkamer. Waar jij je werkplek ook hebt staan, na een dag werken wil je natuurlijk liever echt je werk loslaten. Ook hierbij helpt het een ritueel voor jezelf te maken. Maak een to do lijstje voor de volgende dag, zodat het uit je hoofd is en op papier staat. Ruim je werkplek zo goed als mogelijk op. Geef jezelf een compliment over het werk dat je vandaag hebt verzet (want laten we eerlijk zijn, zo thuis werken kan best een uitdaging zijn). En spray tot slot de Home Clearing Spray op deze plek om de boel de boel te laten.

 

Moment 3: Na het schoolwerk

Ook voor kinderen is er veel veranderd. Ze mogen niet naar school en missen de structuur van de klas. Zijn je kinderen al groter, dan brengen ze waarschijnlijk meer tijd door op hun slaapkamer om daar hun huiswerk te maken. Ook voor hen is het goed om een overgang te maken van leren naar ontspannen. Laat daarom ook hen de Home Clearing Spray gebruiken als ze klaar zijn met hun schoolwerk.

 

Moment 4: Na een heftige emotie

Veel tijd doorbrengen met je gezin in huis kan een uitdaging zijn. Beelden van het nieuws die je raken. Er weer op uit willen kunnen. Je zorgen maken om je onderneming. Als de spanning oploopt, is een emotionele uitbarsting niet gek. Wees mild voor jezelf en elkaar. Praat met elkaar over hoe je je voelt. Luister naar elkaar. Spray de Home Clearing Spray na zo’n gesprek of een zo’n uitbarsting om de lucht te klaren. Be gentle♡

 

Moment 5: Voor het naar bed gaan

Om lekker te slapen, helpt het de dag af te bouwen. Ik heb eerder een blog geschreven met 4 tips om beter te slapen. Wat ook helpt aan het einde van de dag, is stil te staan bij dat waar je dankbaar voor bent. Kun je 3 dingen noemen? Leuk om hier een gezin-ritueel van te maken. Bijvoorbeeld bij het avondeten of het naar bed brengen. Maar je kunt dit natuurlijk ook voor jezelf doen. Voor je ‘s-avonds je woonkamer uit gaat, spray je de Home Clearing Spray. Op deze manier neutraliseer je de energie van de dag. Morgen weer een frisse start!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?