Zo breng je je derde chakra in balans

Je derde chakra geeft je de energie en de wil om te transformeren en in actie te komen. Daarvoor is het belangrijk dat je derde chakra goed doorstroomt.

 

5 tips om je derde chakra te versterken:

 

Tip 1: Zelfkennis
We hebben allemaal dingen meegemaakt die ons zelfbeeld mede zijn gaan bepalen. Wie ben je los van al deze herinneringen en overtuigingen? Je ware zelf. Zelfvertrouwen en de energie hebben om in actie te komen, begint bij het ervaren van je ware zelf. Als je vanuit je ware zelf leeft, kun je beter voelen wat je echt wilt en kost het geen moeite in actie te komen. Je voelt dan je innerlijke vuur en passie. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vergroten van je zelfkennis? De online cursus van paragnost & coach Ronald Rhijnsburger vind ik een aanrader.

 

Tip 2: Geef boosheid de ruimte
is je derde chakra geblokkeerd dan is de kans groot dat je je gefrustreerd en boos voelt. Je bent waarschijnlijk langere tijd over je grenzen gegaan en hebt boosheid weggestopt. Je hebt jouw plek in de wereld niet ingenomen en hebt jezelf weggecijferd. Belangrijk bij het versterken van je derde chakra is deze gevoelens van frustratie en boosheid toe te laten en te uiten. Het brengt je bij je kern. Boksen is hier een ideale manier voor. Het brengt je in het hier en nu én laat je jouw kracht ervaren terwijl je alles eruit gooit wat je (onbewust) dwars zit.

 

Tip 3: Plezier
Wat geeft jouw plezier? Je zult zien dat als je bewust iedere dag iets doet wat jouw plezier geeft ook andere dingen in je leven makkelijker gaan. Vind je het lastig om uit te vinden waar jij nu echt blij van wordt? Denk dan eens terug aan waar je vroeger als kind blij van werd. Ikzelf werd als kind al heel blij van rituelen en creatief bezig zijn. Drops of Heaven past daar heel mooi bij.

 

Tip 4: Sporten
Door te sporten krijg je meer energie, je stofwisseling komt beter op gang en je bloedsomloop wordt geactiveerd. Vind je het lastig vol te houden? Ga samen met je partner of een vriendin sporten. Zo kun je elkaar motiveren. Je zult merken dat je na een tijdje uit kijkt naar de volgende training. Voel je dit nog niet? Hou vol. Sporten stimuleert ook je doorzettingsvermogen en innerlijke kracht. En dat geeft je weer meer zelfvertrouwen.

 

Tip 5: Passende Drops of Heaven producten

Deze Drops of Heaven producten helpen je om je derde chakra te versterken:

Drops of Energy aurasprayDrops of Energy geeft je positieve Energy en levenslust.
Tip: Stel jezelf iedere ochtend de vragen: “Hoe wil ik mij vandaag voelen?” en “Waar ga ik mijn aandacht vandaag op richten?”
Voel het antwoord en spray de Energy als bekrachtiging van deze energie boven je hoofd. Dit helpt je gedurende de dag je energie te focussen op dat wat jij belangrijk vindt.

 

Citrien

Citrien is een edelsteen met een vibratie van geluk, succes en rijkdom.
Tip: maak een mooi succes altaartje in huis en leg de citrien hierbij. Of stop de citrien in je broekzak.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?