De werking van Celestien

Celestien is één van de bijzonderste edelstenen die ik ken. In deze blog vertel ik je waarom Celestien dé edelsteen is van dit moment.

Celestien wordt ook wel “edelsteen van helder weten” genoemd. De zuivere trilling van Celestien helpt je om je chakra’s te openen. Het opent je hart en versterkt je intuitie. Omdat Celestien een bijzondere werking heeft op je keelchakra helpt de edelsteen je om vanuit je hart en innerlijk wijsheid jouw waarheid te spreken.

We leven in een speciale tijd waarin veel mensen ontwaken. Herken je dit? Dat je ineens dingen helderder gaat (in)zien. Zaken die je eerder niet zijn opgevallen? Je bewustzijn verruimt waardoor je veel subtieler kunt voelen, zien en ervaren.

Juist in deze tijd is Celestien een geweldige edelsteen om bij je in de buurt te hebben. Op je nachtkastje, om helder te dromen en fijn te kunnen slapen. Op je werkplek, om vanuit je hart en intuïtie te vertrouwen en handelen. En in huis, om je zo te omringen met hoge vibes waarin je je veilig en zacht krachtig kunt opladen.

Kinderen zijn overigens ook dol op Celestien. In deze blog vind je een leuk slaapritueel met Celestien voor je kind.

Tot en met zondag 28 maart krijg je bij je bestelling een celestien t.w.v. €6,90 cadeau.

Wat is jouw ervaring met Celestien? Leuk als je het hieronder met mij wilt delen!

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?