De kracht van intentie

“Watch your thoughts, they become your words
Watch your words, they become your actions
Watch your actions, they become your habits
Watch your habits, they become your character
Watch your character, it becomes your destiny.”
Lao Tzu

Masara Emoto (1943-2014) was een Japanse onderzoeker die onderzoek deed naar water. Hij stelde water bloot aan een specifieke prikkel. Bijvoorbeeld muziek en/of woorden. Het water vroor hij in zodat er waterkristallen ontstonden.

Door het onderzoeken van deze waterkristallen kwam hij er achter dat invloeden van buitenaf, zoals geluid en beeld, water qua energie beïnvloedt.

Het water dat was blootgesteld aan positieve prikkels (zoals liefdevolle muziek, lieve woorden) lieten mooie, harmonieuze waterkristallen zien. Dit in tegenstelling tot water dat was blootgesteld aan negatieve prikkels (zoals hardrockmuziek en scheldwoorden).

Er zijn ook soortgelijk experimenten gedaan met rijst en plantjes. Planten waar lieve woorden tegen gezegd worden, blijven langer leven dan planten waar niet tegen gesproken wordt of waartegen gescholden wordt. Ook voedingsmiddelen waar positieve dingen tegen gezegd wordt, blijven langer houdbaar dan voedingsmiddelen waar negatief tegen gesproken wordt. Deze zullen sneller bederven.

Als je bedenkt dat wij mensen voor zo’n 60% uit water bestaan, dan kun je je vast voorstellen wat voor een effect woorden en gedachten op je hebben. Ben je bewust van de gedachten die je over jezelf (en anderen) hebt. Voed jezelf met positiviteit. Wees ook selectief met welke mensen je veel tijd door brengt. Voeden zij jou ook positief?

Omdat positieve woorden en gedachten zo’n goede uitwerking hebben op je energie en dus op je gezondheid maakt Drops of Heaven, naast de kracht van geur en edelstenen, ook gebruik van de kracht van intentie. Op elk flesje staat een mantra en een tekentje. Op deze manier wordt de energie van de intentie aan het product toegevoegd. Door de bundeling van de kracht van intentie, edelstenen en etherische olie heeft iedere Drops lijn haar eigen super power.

Iedere Drops lijn heeft haar eigen mantra en tekentje, zodat die energie aan het product wordt meegegeven:

1. Drops of Love “I love being me”
2. Drops of Light “My inner light heals my wounds”
3. Drops of Serenity “My life is in perfect flow”
4. Drops of Stars “I am safe”
5. Drops of Infinity “I manifest pure joy”
6. Drops of Energy “I breath positive energy
7. Drops of Healing “My body is a miracle”
8. Drops of Creation “I am a divine creator”

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?