De kracht van edelstenen

Edelstenen zijn magische levende wezens. Ze hebben miljoenen jaren nodig om zich te vormen. Je kunt je vast voorstellen hoeveel oude wijsheid ze met zich meebrengen.

Edelstenen helpen je om je te openen voor jouw eigen wijsheid.

Edelsteentherapie gaat er van uit dat bijna elk verstoord evenwicht kan worden hersteld door elementen uit het mineralen-rijk. Wij mensen bestaan, net als edelstenen, ook uit mineralen. Zo bekeken, staan we niet los van de aarde, maar zijn we er in structuur en energie één mee. De krachtige energie van edelstenen kun je daarom gebruiken om de balans in jezelf te herstellen.

Edelstenen kunnen je niet alleen helpen lichamelijk in balans te komen. Ze kunnen je ook helpen om je meer te verbinden met je hogere zelf.

Edelstenen werken vooral door de energetische trilling die zij afgeven en de kleureigenschappen die ze hebben.

Iedere soort edelsteen heeft haar eigen uniek trilling en daardoor werking. Omdat ik geloof in het “zo binnen, zo buiten” principe, vind je bij Drops of Heaven geen edelstenen die je beschermen voor invloeden van buiten af. Bij Drops of Heaven vind je pure, liefdevolle edelstenen die de kracht en het licht in jezelf versterken.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?