“Let your light embrace your darkness”

Deze zin “hoor” ik afgelopen week steeds weer. Ik weet dat het niet alleen op mezelf van toepassing is. De energie van nu nodigt je uit om te ervaren dat je al heel bent.

Duality is a state of mind. Wholeness is a state of being.

Ieder rotgevoel ontstaat door gehechtheid aan het verleden of angst voor de toekomst. Als je helemaal aanwezig bent, hoef je niets te vinden van wat is geweest. Als je helemaal aanwezig bent, hoef je niets te worden. Je bent altijd heel. In het NU moment zit pure vreugde.

Mijn ziel danst nu van geluk en dat wil ik graag met je delen:)

Er zijn weer nieuwe manifestatie kettinkjes op voorraad. Zowel in zilver als goud op zilver. In twee lengtes: 45 en 60 cm. De edelsteen van deze ketting is Satya Mani Azuztuliet. Deze edelsteen wordt ook wel “juweel van de waarheid” genoemd. De ketting brengt je in een hogere trilling en laat je de waarheid van je hart ervaren. Ze is een van de krachtigste kristallen om mee te manifesteren en je dromen uit te laten komen.

Om deze energie lichtenergie te vieren, krijg je bij aankoop van een manifestatie ketting (zo lang de voorraad strekt) een aegirien edelsteentje cadeau.

Aegirien is ook een krachtige edelsteen die oude vastzittende patronen uit je systeem los maakt. Aegirien laat je je donkere kanten zien en brengt ze naar het licht. Eenmaal in het licht blijkt er niets te vrezen van je donkere stukken. Aegirien helpt je om de heelheid in jezelf te ervaren.

Aegirien gecombineerd met Satya Mani Azuztuliet is echt heaven:) Ik werk zelf al een aantal maanden met deze twee steentjes samen, en ze brengen me in een hoge lichtvibratie.

Hoe je Aegirien samen met Satya Mani Azuztuliet kunt inzetten:

Overdag draag je de manifestatie ketting en stop je het aegirien steentje in je broekzak. Veel zware energie slaan we op in ons stuitje en bekkengebied. Vandaar dat het effectief is aegirien in je broekzak te stoppen.

Lichtvisualisatie:
Leg de Aegirien op je derde oog. Let de Satya Mani Azuztuliet van je ketting boven je hoofd in de buurt van je kruinchakra. Visualiseer met elke inademing hoe er universeel/goddelijk licht vanuit je kruin chakra en derde oog je lichaam in stroomt. Adem dit licht met liefde diep in naar je hart. Met een uitademing vul je vanuit je hart heel je lichaam en aura met deze lichtenergie steeds iets verder op. Alsof je met iedere uitademing een ballonetje opblaast vanuit je hart tot je hele aura ermee omhult is. Spreek een krachtige affirmatie voor jezelf uit. Bijvoorbeeld: “I embrace my light and shadow. I am.”.

Om deze empowerment nóg krachtiger te maken, spray je één van deze aurasprays rond je hoofd en hart voordat je aan de visualisatie begint:

Drops of Light: om emoties los te krijgen
Drops of Infinity: om je hogere zelf / je ware zijn te verankeren in je lichaam
Drops of Creation: om je af te stemmen op je creatie kracht

♡ Als je gaat slapen, kun je beide edelstenen opladen in een seleniet bakje

Ik ben super benieuwd hoe je dit gaat ervaren. Geniet van de mooie, krachtige energie nu.

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.