9 leuke rituelen voor kids

“Childhood is the world of miracle and magic” – Disney

Deze 9 magische rituelen geven jouw kind meer zelfvertrouwen:

 

Ritueel 1: Love
Een ritueel voor een lief en zelfverzekerd gevoel. Je kunt je kinderen dit samen laten doen. Als gezin. In de klas. Of met vriendjes.

 

Ritueel 2: Light
Dit is een ritueel om het verdriet van je kind een beetje te verzachten.

 

Ritueel 3: Serenity
Een ritueel om je kind heerlijk te laten ontspannen.

 

Ritueel 4: Stars
Vind jouw kind het ook lastig in slaap te komen? Een slaap ritueeltje kan helpen om rustiger te worden en lekker in slaap te vallen.

 

Ritueel 5: Infinity
Veel kinderen zijn tegenwoordig overprikkeld. Er komen veel prikkels op ze af waardoor het soms lastig is om rustig bij zichzelf te blijven. Daarom een ritueel voor je kind om weer even helemaal bij zichzelf te komen en te ontladen. Zodat je kind gewoon weer kind kan zijn.

 

Ritueel 6: Home
Kinderen staan veel meer open voor energie dan volwassenen. Durft jouw kind ook niet te gaan slapen omdat het “iets” ziet of voelt in de slaapkamer? Dit ritueel helpt je kind om de lucht te klaren en te durven gaan slapen.

 

Ritueel 7: Healing
Dit ritueel geeft je kind troost en verlichting bij griep en verkoudheid.

 

Ritueel 8: Energy
Of het nu voor een spreekbeurt, afzwemmen of het afspreken met een nieuwe vriendje is. Ieder kind kan weleens wat extra super power gebruiken. Daarom een leuk ritueel om je kind vol vertrouwen aan iets te laten beginnen wat best een beetje spannend is.

 

Ritueel 9: Creation
Het is super goed voor de ontwikkeling van kinderen om creatief bezig te zijn. Gewoon lekker kliederen, tekenen of iets maken. Zonder te moeten presteren. Genietend van het proces. Dit ritueel stimuleert creativiteit.

Ik ben benieuwd welk ritueel jullie het meest aan spreekt.

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?