3 edelstenen voor meer liefde in je leven

 

“In a world where you can open any door, first of all, choose to open the door of your heart.” ♡ Alexandra Vasiliu

Deze 3 edelstenen helpen je om je hart te openen:

 

MANGANO CALCIET HARTJE:

Mangano calciet geeft je liefdevolle, vrouwelijke zachtheid. Mangano calciet is een echt troost steentje. Het omringt je met liefde zodat je je minder eenzaam voelt. Ook helpt Mangano calciet emotionele pijn te helen. Het leert je om jezelf te accepteren en van jezelf te houden.

Tip om emotionele pijn te helen: maak verbinding met je innerlijk kind. Hier lees je hoe je dit kunt doen.

 

ROZENKWARTS:
Rozenkwarts
 is de edelsteen van (zelf)liefde. Rozenkwarts straalt onvoorwaardelijke liefde en vrede uit. Rozenkwarts opent je hart en zorgt voor meer zelfliefde.

Tip voor meer zelfliefde: Leg een rozenkwarts voor je spiegel in de badkamer (liefst samen met de Drops of Love auraspray). Iedere ochtend en avond als je voor de spiegel staat, kijk je jezelf in de ogen. Heb je de Love spray, dan spray je deze boven je hoofd. Houd de rozenkwarts even tegen je hart aan. Adem rustig in naar je hart en uit. Wat zie je in je eigen ogen? Kun je met mildheid en liefde naar jezelf kijken? Hoe voel je je? Wat heb je nodig? Wat kun je jezelf geven?

Tip om meer liefde aan te trekken in je leven: leg de rozenkwarts bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin).

 

GROENE CALCIET:

Groene calciet helpt je om liefde te kunnen geven en ontvangen. Het opent je hartchakra en helpt met vernieuwing en het bewust worden van je mogelijkheden. Zo kun je negatieve patronen doorbreken en dichter bij je gevoel komen.

Tip voor een evenwichtige relatie: leg de groene calciet aan het hoofdeinde van je bed tussen jezelf en je partner.

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?