Bloem massage

Bloem massage

Bloem bewustwording

 Ben je vaste klant bij Bloem bewustwording en wil je een massage op de oude manier boeken?

Dat kan op deze pagina.

Massagetherapeut Utrecht

Bloem massage

Boek hier jouw oude vertrouwde holistische massage van 60 of 90 minuten. Of een zwangerschapsmassage van 60 minuten.

Na boeking ontvang je een bevestiging via mail.

Tot snel!

Liefs, Yvonne

Ervaringen

"Hoewel ik vaak heel goed kan bedenken hoe ik me voel en waarom ik me zo voel, zit de sleutel om me anders te voelen in mijn lichaam. Door me over te geven aan de aanrakingen tijdens de massage kom ik weer in contact met mijzelf, met de kern van mijn voelen en kan ik loslaten. Overgave.

Ik kom vaak druk en met een opgejaagd gevoel binnen en vertrek met een gevoel van diepe rust en ontspanning en weer dichter bij mezelf.

Een afspraak bij Yvonne is niet een doorsnee massage maar coaching, massage en een moment van echt contact en verbinding ineen (ze is namelijk ook echt een heel leuk en interessant mens!) Ze voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt. Voor mij een cadeau aan mijzelf, een fijn stukje zelfzorg."

Vivian

"Ik kom inmiddels al enkele jaren bij Yvonne om mijn lichaam te laten (leren) ontspannen. 

Eenmaal op de massagetafel, mezelf overgegeven aan de handen en de professionaliteit van Yvonne, voel ik dat mijn lichaam tot rust komt.

De sfeer en de gesprekken die ik met Yvonne ervoor en erna heb zijn altijd zeer ontspannen, open en voelen vertrouwd."

Vincent

"In een wereld waarin al zoveel om je heen gebeurt, is het fijn om bij Yvonne langs te komen. Je stapt echt even de ontspanning in. Yvonne geeft je de ruimte die daarbij past en sluit aan bij wat je nodig hebt. De massages vinden plaats in een rustgevende, warme ruimte en Yvonne maakt gebruik van heerlijke olie. Ik kijk altijd uit naar de tijd bij haar omdat ze mij helpt even een moment voor mijzelf te hebben. Ze doet het met veel aandacht waarmee ze zich positief onderscheidt. Daarom denk ik bij ieder keer dat ik geweest ben; “Wanneer kan ik weer?”"

Denise